Snooker liefhebbers verzamelen!

Snookerspelers in Nederland zijn een zeldzame soort, daarom verzamelen we ze in onze club. Break je zelf graag af of vind je snooker leuker om naar te kijken? We hebben alle soorten liefhebbers binnen de vereniging.

Heb je vroeger gesnookerd of heb je snooker op TV gekeken? Het is de perfecte tijd om snooker (weer) op te pakken.

Je kan altijd op onze locatie binnen lopen en vragen naar de HSC of neem direct contact op om een afspraak te maken met iemand van de vereniging die je wegwijs zal maken.

Alle voordelen van lidmaatschap

Waarom zou je lid worden van de HSC? Als lid kan je deelnemen aan onze interne competitie en ledenactiviteiten zoals ledenavonden en toernooien. Naast het spelen van competitiewedstrijden kan je als lid zonder extra kosten en vrij gebruik maken van de snookertafels zoals beschikbaar gesteld door Delta Snooker & Pool. De enige beperking bij het gebruik van de tafels is dat wanneer Delta de tafels nodig heeft voor reguliere verhuur (bij drukte) dan moet je de tafel z.s.m. en opgeruimd verlaten.

Meer informatie

Interne Competitie

Elk kwartaal starten er divisies met een interne competitie tussen de HSC-leden. Momenteel bestaat de clubcompetitie uit vier divisies. De besten van divisies 2, 3 en 4 promoveren aan het einde van het kwartaal naar de eersthogere divisie. Degenen die in de divisies 1, 2 en 3 onderaan eindigen degraderen aan het einde van het kwartaal naar de eerstlagere divisie. De speelavonden zijn, vanaf 19:00 uur: maandag 1e divisie, dinsdag 2e divisie, woensdag 3e divisie, donderdag 4e divisie.

( recensies)

 • Marc

  23 mei

  Top tent voor de snooker en gezelligheid aan de bar, aanrader!

  5,0

Nog wat belangrijke dingen

Club voordelen

 • Gratis gebruik van snooker tafels*
 • Uitgebreide competitie
 • Evenementen voor leden
 • Gratis deelname Haags Open Ranking Toernooi**
Schrijf je in

Huisregels

 • Gedraag je sportief. Respecteer je tegenstander en daarmee ook jezelf.
 • Volg de officiële snookerregels en clubreglementen.
 • Ga netjes om met speelmateriaal, zowel van de club als de tafels en voorzieningen van Delta Snooker & Pool.
Toon alles

Voorwaarden

 • Inschrijven en uitschrijven is te allen tijde mogelijk zonder opzegtermijn.
 • Nieuwe leden kunnen voor het starten van een nieuwe competitieronde al lid worden. De vervallen dagen van het kwartaal worden dan verrekend.
 • Wij vragen vertrekkende leden rekening te houden met het verloop van de competitie en daarom alleen tussentijds te stoppen met de competitie als het echt niet anders kan.
Meer informatie

* Een maximum aantal tafels is gereserveerd op competitie speeldagen (dit kan variëren). Gratis spelen kan wanneer Delta Snooker & Pool geen betalende klaten heeft, anders moet de tafel worden verlaten.
** Voor meer informatie ga naar: https://haagsopen.nl