Dit bieden wij onze leden

Clubcompetitie

Elk kwartaal starten er divisies met een interne competitie tussen de HSC-leden. Momenteel bestaat de clubcompetitie uit vier divisies. De besten van divisies 2, 3 en 4 promoveren aan het einde van het kwartaal naar de eersthogere divisie. Degenen die in de divisies 1, 2 en 3 onderaan eindigen degraderen aan het einde van het kwartaal naar de eerstlagere divisie. De speelavonden zijn, vanaf 19:00 uur: maandag 1e divisie, dinsdag 2e divisie, woensdag 3e divisie, donderdag 4e divisie.

Onbeperkt spelen en trainen

Buiten de competitie om kunnen leden onbeperkt spelen en trainen op de 12 snookertafels van Delta Snooker & Pool. Dit geldt zolang er tafels vrij zijn (betalende gasten van Delta gaan voor). Ook is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding snookerlessen te ontvangen.

Ledenavond

Aan het begin van elk kwartaal organiseert het bestuur van de HSC voor alle leden een ledenavond. Tijdens deze avond wordt een toernooitje gespeeld en ontvangen de leden een drankje en een snack. De ledenavond vindt per kwartaal afwisselend plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Gratis deelname aan het Haags Open

De HSC is sponsor van het jaarlijkse Haags Open snookertoernooi. Leden van HSC hoeven geen inschrijfgeld te voldoen voor deelname aan het Haags Open.

Clubkampioenschappen

Aan het begin van elk jaar strijden de kwartaalkampioenen van iedere divisie om de divisiekampioenschappen en het clubkampioenschap.

Laddercompetitie

Naast de kwartaalcompetitie wordt voor leden van de HSC ook een laddercompetitie georganiseerd. Alle leden kunnen hieraan deelnemen en wedstrijden vinden plaats op onderling afgesproken momenten. Aan het begin van het kalenderjaar wordt op basis van loting de volgorde van de ladder bepaald. Wie aan het einde van het kalenderjaar bovenaan de ladder staat, is dat jaar de kampioen van de HSC-laddercompetitie.