Voorafgaand aan de start van een nieuwe competitie organiseert het bestuur van HSC een ledenavond. Zo ook op donderdag 5 oktober. Vanaf 7 uur begonnen de eerste leden binnen te druppelen. Het is een perfecte avond om een potje tegen iemand te snookeren die je normaal niet in de competitie tegenkomt. En het is altijd weer een verrassing wat voor toernooitje het bestuur verzonnen heeft.

Deze avond hebben we een toernooi English Billiards gespeeld. Voor veel van onze leden betekende dat wel dat ze moesten omdenken. Wil je normaal niet dat je speelbal in off gaat, leverde dat vanavond 3 punten op. Een carambole leverde 2 punten op en het gewoon potten van de bal was 1 punt waard. Verder werden er geen foutregels gehanteerd en mocht je – om het niet all te moeilijk te maken – ook binnen de baulk area je bal potten als je net een mooie in-off had geproduceerd. Omdat we ‘Best of 15 minutes’ speelden werd het een dynamisch toernooi waar iedereen veel lol in had. Sommigen hadden zoveel plezier in het spelen van Billiards dat ze er na afloop van het toernooi mee door gingen.

Het was weer een geslaagde en gezellige ledenavond. Vanuit de club is aan iedereen een drankje en een paar lekkere snacks getrakteerd en zo is een nieuwe competitieronde weer mooi van start gegaan.